Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyne troškinta lašiša su citrina ir krapais
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Visiems lašišos mėgėjams labai rekomenduoju išbandyti šį receptą, kadangi lašiša iškepa be galo aromatinga, minkšta ir su gurmanišku vyno skonio akcentu. Lašišos kepti Visiems lašišos mėgėjams labai rekomenduoju išbandyti šį receptą, kadangi lašiša iškepa be galo aromatinga, minkšta ir su gurmanišku vyno skonio akcentu. Lašišos kepti ilgiau negu 15 min nereikėtų, nebent Jūsų lašišos filė gabalėliai yra itin stori. Vyną naudokite tokį, kokį mėgstate, svarbu, kad nebūtų saldus. Na, o prie taip paruoštos lašišos tiks patys įvairiausi garnyrai. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų lašišos filė
110 mililitrų baltojo sauso vyno
1 vienetas citrinų
5 vienetai krapų (šakelės)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos filė supjaustome į keletą gabalėlių, aptepame aliejumi šonus ir paviršių, apibarstome druska, pipirais. Atidedame į šalį.
2.
Citriną supjaustome griežinėliais.
3.
Kepimo formoje (su aukštesniais kraštais) išdėliojame citrinos griežinėlius, krapų šakeles, ant jų dedame lašišos gabalėlius. Į kepimo indą supilame vyną ir uždengiame aliuminio folija.
4.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min. (kol ant lašišos filė pasirodo balti baltymų burbuliukai). Patiekiame su mėgstamu garnyru. Ant lašišos viršaus galite papildomai užbarstyti šviežių krapų. Skanaus!

Vyne troškinta lašiša su citrina ir krapais

Recepto autorius: Visiems lašišos mėgėjams labai rekomenduoju išbandyti šį receptą, kadangi lašiša iškepa be galo aromatinga, minkšta ir su gurmanišku vyno skonio akcentu. Lašišos kepti ( ...daugiau ) Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Lašišos filė supjaustome į keletą gabalėlių, aptepame aliejumi šonus ir paviršių, apibarstome druska, pipirais. Atidedame į šalį.

  2. Citriną supjaustome griežinėliais.

  3. Kepimo formoje (su aukštesniais kraštais) išdėliojame citrinos griežinėlius, krapų šakeles, ant jų dedame lašišos gabalėlius. Į kepimo indą supilame vyną ir uždengiame aliuminio folija.

  4. Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min. (kol ant lašišos filė pasirodo balti baltymų burbuliukai). Patiekiame su mėgstamu garnyru. Ant lašišos viršaus galite papildomai užbarstyti šviežių krapų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų