Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyne troškinta triušiena
AUTORIUS:
Zita
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų (skiltelė)
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
10 vienetų svogūnų
125 gramai kiaulės lašinių
1200 gramų triušienos
200 mililitrų baltojo vyno
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
200 gramų pievagrybių
1 stiklinė vandens (karštas)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma.
Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės.
Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir 1 valandą troškinama.
Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai.
Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja.
Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Skanaus.

Vyne troškinta triušiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma.
Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės.
Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir 1 valandą troškinama.
Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai.
Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja.
Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai (11)


  • Era 2015-01-10 13:43

    Pomidorų padažas nebuvo receptas parašytas skubos tvarka neatitinka pagal gaminimo eiga rašykit atidžiau


  • Era 2015-01-10 13:38

    Iš kur atsirado sviestas


  • ash 2010-12-25 12:01

    bandysiu gaminti,atrodo paprastas patiekalas.
    Buvo pasakymų: kaip "žoles valgydamas" išgyvensi,žinokite,puikiai išgyvenu,bet mėsytę šeimai gaminu,tik pati nevalgau,nes netraukia mėsa:) bet pati nevalgydama puikiai jaučiuosi ir atrodau:)


  • estrela 2010-11-17 10:49

    mes juk nevalgom dekoratyviniu triusiuku :-D tu buk gyvunu myletojas, bet valgyti juk reikia :-) zolelem sotus nebusi...


  • gintautas 2010-09-15 11:04

    BANDYSIU GAMINTI


  • as 2010-09-07 23:45

    na kas kaip supranta ,bet gera mesyte ir vaikams liuks sveika,suprantu ziauru,bet.... toks islikimas %-)


  • deive 2010-07-23 17:23

    visai neblogai %-)


  • anonimas 2010-01-17 14:39

    paprastas normalus maistas o kaip kitus gyvunus valgot ir gerai :-p 6


  • atir 2009-12-30 17:56

    na matai jokie jus gailestingi,o kaip valgot paukstiena,versiena ,kiauliena ir visa kita


  • Gedas 2009-11-19 10:40

    Atsigauk, gyvūnėlių mylėtojau. Pasprink savo daržovėmis ;D


Daugiau receptų