Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyne troškintas eršketas
AUTORIUS:
Janina
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
800 gramų eršketų
1 stiklinė baltojo vyno
šiek tiek druskos
120 gramų sviesto
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Vyne troškintas eršketas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (1)


  • darius 2013-02-09 18:00

    bandem. Labai skanu.
    Geras receptas


Daugiau receptų