Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyniotinio tešla
AUTORIUS:
Paulina
INGREDIENTAI:
120 gramų cukraus
50 gramų krakmolo
4 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai vandens (šiltas)
šiek tiek druskos
150 gramų riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirtus kiaušinių trynius suplakti su cukrumi, vandeniu bei druska.
Tuomet suberti krakmolą bei maltus riešutus ir išmaišyti.
Galiausiai įmaišyti kiaušinių baltymus.
Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Atvėsus aptepti mėgstamu įdaru, susukti ir, jei mėgstate, apipilti šokoladu.
Skanaus!

Vyniotinio tešla

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Atskirtus kiaušinių trynius suplakti su cukrumi, vandeniu bei druska.
Tuomet suberti krakmolą bei maltus riešutus ir išmaišyti.
Galiausiai įmaišyti kiaušinių baltymus.
Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Atvėsus aptepti mėgstamu įdaru, susukti ir, jei mėgstate, apipilti šokoladu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Paulina

Komentarai


Daugiau receptų