Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
AUTORIUS:
Kristina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
250 gramų majonezo
350 gramų sūris (tešlai)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (mėsai)
500 gramų mesos (kiaulienos ir jautienos faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišyti, bet ne maigyti.

Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180° temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Kepinį išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.

Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.

Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 °C laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Vyniotinis iš faršo ir sūrio

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišyti, bet ne maigyti.

Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180° temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Kepinį išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.

Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.

Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 °C laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai (1)


  • Laima 2016-02-27 14:30

    Kur suris dingo is ingredientu? Koks kiekis?


Daugiau receptų