Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyniotinis pietums ir užkandžiui
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
6 vienetai kiaušinių
250 gramų majonezo (pusriebis)
350 gramų pieno
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkia tarka sutarkuotą sūrį gerai išmaišykite su 5 kiaušiniais ir majonezu, bet neplakite. Į plokščią kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masės ir tolygiai paskirstykite.
Pašaukite į orkaite, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 5 min. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir dar kepkite apie 10-12 min. Ištraukite ir palikite atvesti.
Įdarui sumaišykite faršą su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir kiaušiniu. Kai sūrio pagrindas atvės ant jo viso paskirstykite paruoštą faršą ir susukite vyniotinį. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 40 min. Skanaus:)

Vyniotinis pietums ir užkandžiui

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Smulkia tarka sutarkuotą sūrį gerai išmaišykite su 5 kiaušiniais ir majonezu, bet neplakite. Į plokščią kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masės ir tolygiai paskirstykite.
Pašaukite į orkaite, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 5 min. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir dar kepkite apie 10-12 min. Ištraukite ir palikite atvesti.
Įdarui sumaišykite faršą su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir kiaušiniu. Kai sūrio pagrindas atvės ant jo viso paskirstykite paruoštą faršą ir susukite vyniotinį. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 40 min. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų