Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyniotinis su brokoliais ir omletu
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sūris (fermentinis)
1 galva brokolių (vidutinio dydžio)
2 lapai tešlos ((mielinė sluoksniuota) )
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atšildyti mielinės tešlos lapelius. Iškočioti iki 20x35 cm dydžio.
Kiaušinius išplakti su svogūnų laiškais. Pridėti drusko ir pipirų. Iškepti omletą. Padalinti į dvi dalis.
Brokolius išvirti (verdant įdėti druskos) - jie turi būti minkšti.
Sūrį supjaustyti 6x8 cm dydžio plonais stačiakampiukais.
2.
Ant tešlos įdaras dedamas taip: nuo tešlos siaurojo krašto palikti kelis centimetrus. Tada pakloti brokolius, ompletą ir ant viršaus sudėti sūrio paklodėles. Paėmus už siaurojo tešlos krašto viską suvynioti. Visus kraštelius užtaisyti, kad neitekėtų įdaras, pavyzdžiui, besilydantis sūris. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti pusvalanduką. Skaniausias karštas. Išeis 4 porcijos.

Skanaus.

Vyniotinis su brokoliais ir omletu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Atšildyti mielinės tešlos lapelius. Iškočioti iki 20x35 cm dydžio.
    Kiaušinius išplakti su svogūnų laiškais. Pridėti drusko ir pipirų. Iškepti omletą. Padalinti į dvi dalis.
    Brokolius išvirti (verdant įdėti druskos) - jie turi būti minkšti.
    Sūrį supjaustyti 6x8 cm dydžio plonais stačiakampiukais.

  2. Ant tešlos įdaras dedamas taip: nuo tešlos siaurojo krašto palikti kelis centimetrus. Tada pakloti brokolius, ompletą ir ant viršaus sudėti sūrio paklodėles. Paėmus už siaurojo tešlos krašto viską suvynioti. Visus kraštelius užtaisyti, kad neitekėtų įdaras, pavyzdžiui, besilydantis sūris. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti pusvalanduką. Skaniausias karštas. Išeis 4 porcijos.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų