Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyniotinis su margu įdaru
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Reikalaujantis daugiau darbo ir išlaidų, bet skaniausias. Reikalaujantis daugiau darbo ir išlaidų, bet skaniausias. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
6 valgomieji šaukštai cukraus
4 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų
6 valgomieji šaukštai miltai
Įdarui:
400 gramų varškės
180 gramų sviesto
180 gramų kondensuoto pieno
150 gramų aviečių uogienės
1 valgomasis šaukštas želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių.
2.
Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
3.
Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 14 minučių.
4.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Biskvitą apipurkšti citrinos sultimis.
5.
Paruošti varškės kremą: sumaišyti sviestą su sutirštintu pienu ir varške. Avietes sutrinti ir sumaišyti su tirpinta želatina, atvėsinti.
6.
Biskvitą ištepti varškės kremu, protarpiais dėti aviečių. Suvynioti ir palaikyti šaltai per naktį. Dar galima papuošti citrinos ir cukraus pudros glaistu.

Vyniotinis su margu įdaru

Recepto autorius: Reikalaujantis daugiau darbo ir išlaidų, bet skaniausias. Regina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių.

  2. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  3. Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 14 minučių.

  4. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Biskvitą apipurkšti citrinos sultimis.

  5. Paruošti varškės kremą: sumaišyti sviestą su sutirštintu pienu ir varške. Avietes sutrinti ir sumaišyti su tirpinta želatina, atvėsinti.

  6. Biskvitą ištepti varškės kremu, protarpiais dėti aviečių. Suvynioti ir palaikyti šaltai per naktį. Dar galima papuošti citrinos ir cukraus pudros glaistu.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai (1)


  • Ligita 2019-04-03 15:57

    O kaip dėl sviesto? Jį ištirpinti?


Daugiau receptų