Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyniotinis su Mascarponės sūriu
AUTORIUS:
Elena
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
6 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai vandens (karštas)
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremas:
250g mascarpone sūrio
2 kiaušinių tryniai
3-4 šaukštai cukraus pudros
150 g grietinėlės
konservuotų persikų


Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, galiausiai sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 20 min.
Kremui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę. Į trynių masę įplakame sūrį, sudedame plaktą grietinėlę ir lengvai išmaišome.
Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir susukame kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.)
Išvyniojame biskvitą, ant jo dedame kremą ir pabarstome pjaustytais persikais. Atsargiai suvyniojame ir susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome per naktį.

Vyniotinis su Mascarponės sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kremas:
250g mascarpone sūrio
2 kiaušinių tryniai
3-4 šaukštai cukraus pudros
150 g grietinėlės
konservuotų persikų


Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, galiausiai sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 20 min.
Kremui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę. Į trynių masę įplakame sūrį, sudedame plaktą grietinėlę ir lengvai išmaišome.
Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir susukame kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.)
Išvyniojame biskvitą, ant jo dedame kremą ir pabarstome pjaustytais persikais. Atsargiai suvyniojame ir susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome per naktį.

Receptą atsiuntė Elena

Komentarai (8)


  • saulius 2017-02-03 19:14

    Pasigedau kepimo temperaturos


  • Vilma 2016-10-04 18:47

    Kepiau viskas pavyko.ir viskas CIA aiskiai parasyta.aciu


  • Akvile 2013-09-01 18:42

    Keistas receptas, produktuose nepamineta grietinele, eigoje atsiranda. O kur naudoti vanilinio cukraus pakeli taip ir neaisku. :-( :bloga:


  • jura 2013-03-31 14:35

    ohhhh kaip pavydas jus griauzia visas,koks jusu reikalas aldonos brones ar adeles receptas,jai jau kazkuri paviesino intike,nu tai viskas jis lieka viesu,jima kas nori daro ka nori ,ir nebeverkit cia didelem asarom,nereikeja viesint tada butu buves tavo receptas ir fotke ... mastykit su galvom o ne su s ....


  • rita 2013-01-22 20:32

    Tau ar galit pasakyti, kaip jis pavirto Elenos receptu ?


  • rita 2013-01-18 23:52

    tai kur ta Elena? Ei, Gaspadine ?


  • goblinuke 2013-01-18 19:58

    :mmm: :mmm: :super: :ok: 8-|


  • rita 2013-01-05 13:50

    kokios dar cia Elenos receptas, nieko nesuprantu :-(

    jei net mano nuotrauka ir receptas?


Daugiau receptų