
150 gramų | cukraus |
6 vienetai | kiaušinių |
150 gramų | kvietinių miltų |
3 valgomieji šaukštai | vandens (karštas) |
1 vienetas | vanilinio cukraus (pakelis) |
250g mascarpone sūrio
2 kiaušinių tryniai
3-4 šaukštai cukraus pudros
150 g grietinėlės
konservuotų persikų
Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, galiausiai sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 20 min.
Kremui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę. Į trynių masę įplakame sūrį, sudedame plaktą grietinėlę ir lengvai išmaišome.
Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir susukame kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.)
Išvyniojame biskvitą, ant jo dedame kremą ir pabarstome pjaustytais persikais. Atsargiai suvyniojame ir susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome per naktį.
Vyniotinis su Mascarponės sūriu

- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Vanduo, karštas, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kremas:
250g mascarpone sūrio
2 kiaušinių tryniai
3-4 šaukštai cukraus pudros
150 g grietinėlės
konservuotų persikų
Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, galiausiai sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 20 min.
Kremui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę. Į trynių masę įplakame sūrį, sudedame plaktą grietinėlę ir lengvai išmaišome.
Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir susukame kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.)
Išvyniojame biskvitą, ant jo dedame kremą ir pabarstome pjaustytais persikais. Atsargiai suvyniojame ir susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome per naktį.
Komentarai (8)
Pasigedau kepimo temperaturos
Kepiau viskas pavyko.ir viskas CIA aiskiai parasyta.aciu
Keistas receptas, produktuose nepamineta grietinele, eigoje atsiranda. O kur naudoti vanilinio cukraus pakeli taip ir neaisku. :-( :bloga:
ohhhh kaip pavydas jus griauzia visas,koks jusu reikalas aldonos brones ar adeles receptas,jai jau kazkuri paviesino intike,nu tai viskas jis lieka viesu,jima kas nori daro ka nori ,ir nebeverkit cia didelem asarom,nereikeja viesint tada butu buves tavo receptas ir fotke ... mastykit su galvom o ne su s ....
Tau ar galit pasakyti, kaip jis pavirto Elenos receptu ?
tai kur ta Elena? Ei, Gaspadine ?
:mmm: :mmm: :super: :ok: 8-|
kokios dar cia Elenos receptas, nieko nesuprantu :-(
jei net mano nuotrauka ir receptas?