
Vyniotinis su obuoliene
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušinių | |
1 vienetas | citrinų | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukraus | |
Įdarui: | ||
500 mililitrų | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 12 minučių.
3.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
4.
Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.
Vyniotinis su obuoliene
Regina
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Obuolienė, 500 mililitrų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 12 minučių.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai