Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Tai gaivus vyniotinis, mažiau kaloringas už įprastinius. Tai gaivus vyniotinis, mažiau kaloringas už įprastinius. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų
4 valgomieji šaukštai cukraus
4 valgomieji šaukštai miltai
Įdarui:
250 gramų obuolienės
250 gramų grietinės
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių.
2.
Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
3.
Dėti į karštą orkaitę ir kepti 180 C apie 14 minučių.
4.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
5.
Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vaniliniu cukrumi mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.

Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru

Recepto autorius: Tai gaivus vyniotinis, mažiau kaloringas už įprastinius. Regina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių.

  2. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  3. Dėti į karštą orkaitę ir kepti 180 C apie 14 minučių.

  4. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.

  5. Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vaniliniu cukrumi mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų