Pagal instrukciją, bet sultyse, paruošti želatiną, supilti į vynuogių sultis, išmaišyti.
Supilti į indelius, įberti aviečių ir padėti šaltai.

Vynuogių - aviečių želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 saujos | aviečių ( šaldytos, vėlyvosios) |
1 litras | žaliųjų vynuogių sulčių (naminės) |
4 valgomieji šaukštai | želatinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Vynuogių - aviečių želė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Avietės, šaldytos, vėlyvosios, 2 saujos
- Žaliųjų vynuogių sultys, naminės, 1 litras
- Želatina, 4 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pagal instrukciją, bet sultyse, paruošti želatiną, supilti į vynuogių sultis, išmaišyti.
Supilti į indelius, įberti aviečių ir padėti šaltai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai