Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vynuogių - aviečių želė
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 saujos aviečių ( šaldytos, vėlyvosios)
1 litras žaliųjų vynuogių sulčių (naminės)
4 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Pagal instrukciją, bet sultyse, paruošti želatiną, supilti į vynuogių sultis, išmaišyti.

Supilti į indelius, įberti aviečių ir padėti šaltai.

Vynuogių - aviečių želė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pagal instrukciją, bet sultyse, paruošti želatiną, supilti į vynuogių sultis, išmaišyti.

Supilti į indelius, įberti aviečių ir padėti šaltai.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų