Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Kepimo formą patepame riebalais.
Ištirpintą sviestą sumaišome su ruduoju cukrumi.
Vyšnias sumaišome su 2 šaukštais smulkaus cukraus.
Į sviestą įmaišome miltų mišinį, pieną, 2 šaukštus minkšto margarino bei kiaušinius.
Viską pamaišome apie 30 s.
Šaukštu įmaišome į tešlą vyšnias bei pekano riešutų puseles.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20-25 min.
Iškepus paliekame 10 min. pravėsti.
Glazūrai sumaišome cukraus pudrą, vanilę bei vandenį.
Šia glazūra aptepame iškeptą pyragą.
Taip pat pyragą galima papuošti vyšniomis bei pekano riešutais.
Skanaus.

Vyšnių ir pekano riešutų riestė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukraus pudros |
0.3 stiklinės | cukraus (rudasis) |
2 valgomieji šaukštai | cukraus (smulkus) |
2 valgomieji šaukštai | margarino |
0.3 stiklinės | pekanų riešutų |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilės |
1 stiklinė | vyšnių |
1 vienetas | kiaušinių |
2 stiklinės | kvietinių miltų (mišinys kepiniams) |
0.6 stiklinės | pieno |
3 valgomieji šaukštai | vandens |
0.3 stiklinės | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vyšnių ir pekano riešutų riestė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 1 stiklinė
- Cukrus, rudasis, 1/3 stiklinės
- Cukrus, smulkus, 2 valgomieji šaukštai
- Margarinas, 2 valgomieji šaukštai
- Pekanų riešutai, 1/3 stiklinės
- Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vyšnios, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, mišinys kepiniams, 2 stiklinės
- Pienas, 3/5 stiklinės
- Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1/3 stiklinės
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Kepimo formą patepame riebalais.
Ištirpintą sviestą sumaišome su ruduoju cukrumi.
Vyšnias sumaišome su 2 šaukštais smulkaus cukraus.
Į sviestą įmaišome miltų mišinį, pieną, 2 šaukštus minkšto margarino bei kiaušinius.
Viską pamaišome apie 30 s.
Šaukštu įmaišome į tešlą vyšnias bei pekano riešutų puseles.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20-25 min.
Iškepus paliekame 10 min. pravėsti.
Glazūrai sumaišome cukraus pudrą, vanilę bei vandenį.
Šia glazūra aptepame iškeptą pyragą.
Taip pat pyragą galima papuošti vyšniomis bei pekano riešutais.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai