Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyšnių keksas
AUTORIUS:
Vilmantė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
1 stiklinė vyšnių
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė manų kruopų
3 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 sauja razinų
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilino
1 stiklinė pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sumaišome pasukas su grietine. Įmaišome cukrų, kiaušinius, aliejų, vaniliną ir kepimo miltelius.
Tuomet įmaišome manus ir miltus.
Galiausiai įmaišome razinas ir vyšnias. Vyšnios tinka ir šaldytos, ir džiovintos.
Sudėjus tešlą į kepimo formą kepti apie 40 minčių 180° C orkaitėje.

Iškepusį pyragą apibarstyti cukraus pudra.

Vyšnių keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišome pasukas su grietine. Įmaišome cukrų, kiaušinius, aliejų, vaniliną ir kepimo miltelius.
Tuomet įmaišome manus ir miltus.
Galiausiai įmaišome razinas ir vyšnias. Vyšnios tinka ir šaldytos, ir džiovintos.
Sudėjus tešlą į kepimo formą kepti apie 40 minčių 180° C orkaitėje.

Iškepusį pyragą apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Vilmantė

Komentarai


Daugiau receptų