Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyšnių trupininis
AUTORIUS:
Renata
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
200 gramų cukraus (tešlai)
1 valgomasis šaukštas krakmolo
1 valgomasis šaukštas migdolų (kapoti)
250 gramų vyšnių (be kauliukų)
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių (tešlai)
500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
400 gramų varškės
250 gramų sviesto (tešlai)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Tešlą išminkome iš nurodytų produktų ir susikę į maišelį palaikome šaldytuve apie pusę valandos.
Po to 1/3 tešlos atsidedame, o likusią tešlą išminkome ir įtiesiame į kepimo formą.
Varškę pertriname ir sumaišome su kiaušinių tryniais, cukrumi ir krakmolu. Po to įmaišome vyšnias ir iki putų išplaktus baltymus.
Varškės ir vyšnių masę sudedame ant tešlos.
Ant vyšnių įdaro užtarkuojame likusios tešlos ir apibarstome migdolais.
Kepame 200° C laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Vyšnių trupininis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlą išminkome iš nurodytų produktų ir susikę į maišelį palaikome šaldytuve apie pusę valandos.
Po to 1/3 tešlos atsidedame, o likusią tešlą išminkome ir įtiesiame į kepimo formą.
Varškę pertriname ir sumaišome su kiaušinių tryniais, cukrumi ir krakmolu. Po to įmaišome vyšnias ir iki putų išplaktus baltymus.
Varškės ir vyšnių masę sudedame ant tešlos.
Ant vyšnių įdaro užtarkuojame likusios tešlos ir apibarstome migdolais.
Kepame 200° C laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų