Tešlą išminkome iš nurodytų produktų ir susikę į maišelį palaikome šaldytuve apie pusę valandos.
Po to 1/3 tešlos atsidedame, o likusią tešlą išminkome ir įtiesiame į kepimo formą.
Varškę pertriname ir sumaišome su kiaušinių tryniais, cukrumi ir krakmolu. Po to įmaišome vyšnias ir iki putų išplaktus baltymus.
Varškės ir vyšnių masę sudedame ant tešlos.
Ant vyšnių įdaro užtarkuojame likusios tešlos ir apibarstome migdolais.
Kepame 200° C laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Vyšnių trupininis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | cukraus |
200 gramų | cukraus (tešlai) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolo |
1 valgomasis šaukštas | migdolų (kapoti) |
250 gramų | vyšnių (be kauliukų) |
3 vienetai | kiaušinių |
2 vienetai | kiaušinių (tešlai) |
500 gramų | kvietinių miltų (tešlai) |
400 gramų | varškės |
250 gramų | sviesto (tešlai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo miltelių (tešlai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vyšnių trupininis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, tešlai, 200 gramų
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Migdolai, kapoti, 1 valgomasis šaukštas
- Vyšnios, be kauliukų, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, tešlai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 500 gramų
- Varškė, 400 gramų
- Sviestas, tešlai, 250 gramų
- Kepimo milteliai, tešlai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Tešlą išminkome iš nurodytų produktų ir susikę į maišelį palaikome šaldytuve apie pusę valandos.
Po to 1/3 tešlos atsidedame, o likusią tešlą išminkome ir įtiesiame į kepimo formą.
Varškę pertriname ir sumaišome su kiaušinių tryniais, cukrumi ir krakmolu. Po to įmaišome vyšnias ir iki putų išplaktus baltymus.
Varškės ir vyšnių masę sudedame ant tešlos.
Ant vyšnių įdaro užtarkuojame likusios tešlos ir apibarstome migdolais.
Kepame 200° C laipsnių orkaitėje 50 minučių.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai