Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas vyšnių
500 gramų dansukker uogienių cukraus
20 gramų juodojo šokolado
2 arbatiniai šaukšteliai konjako
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...