Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vytinti kiaulės kumpeliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
0.3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
šiek tiek kardamono (maltas)
0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų
0.3 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
1 kilogramas kiaulienos kumpio
100 gramų druskos
0.3 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Nešaldytus mėsos kumpelius ištrinkite druska ir prieskoniais ir laikykite vėsioje patalpoje uždengtame inde. Mėsą laikykite dvi savaites, kartais pavartykite. Vėliau kumpelius susukite i marlę, suriškite ir pakabinkite vėsioje patalpoje savaitei, vėliau perkelkite į ~20 laipsnių, sausą patalpą ir po savaitės jau galite vartoti.

Vytinti kiaulės kumpeliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nešaldytus mėsos kumpelius ištrinkite druska ir prieskoniais ir laikykite vėsioje patalpoje uždengtame inde. Mėsą laikykite dvi savaites, kartais pavartykite. Vėliau kumpelius susukite i marlę, suriškite ir pakabinkite vėsioje patalpoje savaitei, vėliau perkelkite į ~20 laipsnių, sausą patalpą ir po savaitės jau galite vartoti.

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...