Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Xinjiang ėriena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno, patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Šis Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno, patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Šis patiekalas yra aštrokas dėl aitriosios paprikos miltelių, bet ne per daug. Jei norisi daugiau aštrumo, dėti daugiau šių miltelių. Šis patiekalas puikiai tiks tiek vakarienei, tiek pietums. Kuminas suteiks išskirtinį kvapą ir kvepės ne tik patiekalas, bet ir visi namai. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
450 gramų ėrienos
0.25 stiklinės krakmolo
1 stiklinė kalendrų (smulkintos)
5 skiltelės česnakų
2 valgomieji šaukštai kumino
2 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
1 valgomasis šaukštas malto imbiero
0.5 valgomojo šaukšto cukraus
2 žiupsneliai sezamo sėklų
Marinatui:
1 valgomasis šaukštas sojos padažo
1 valgomasis šaukštas baltojo vyno
0.5 valgomojo šaukšto druskos
Kepimui:
0.25 stiklinės aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu ir druska. Marinuoti 30 min. Galima ir per naktį.
2.
Dubenėlyje sumaišyti kuminą, aitriosios paprikos miltelius ir cukrų.
3.
Imti mėsą ir apvolioti krakmole.
4.
Iškepti mėsą keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tuomet berti česnakus ir imbierą. Pakepti dar 1 min. Tuomet supilti prieš tai paruoštą dubenėlį su prieskoniais. Galų gale pridėti smulkintą kalendrą.

Xinjiang ėriena

Recepto autorius: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno, patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Šis ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Marinatui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu ir druska. Marinuoti 30 min. Galima ir per naktį.

  2. Dubenėlyje sumaišyti kuminą, aitriosios paprikos miltelius ir cukrų.

  3. Imti mėsą ir apvolioti krakmole.

  4. Iškepti mėsą keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tuomet berti česnakus ir imbierą. Pakepti dar 1 min. Tuomet supilti prieš tai paruoštą dubenėlį su prieskoniais. Galų gale pridėti smulkintą kalendrą.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų