Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą
Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.
Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.
Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.

Žagarėliai su uogiene
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudros |
3 stiklinės | kvietinių miltų |
0.5 stiklinės | vandens (gazuotas) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | uogienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žagarėliai su uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, gazuotas, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Uogienė
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą
Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.
Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.
Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
atrode ir man skaniai, bet kai iskepiau, paragavau, tj nusprendziau, kad reikejo bent jau sauksto cukraus, o ka kalbet apie ziupsneli druskos. dar truko kiausinio (vietoj aliejaus) . dejau trintus serbentus as. :-p
Ar galima ideti vietoj uogienes sokolado?
:galvoju:
Manau reikėtų sodods ir kiaušinio...
Jau kepa ;-) Tik kartais nereikėjo į tešl įmušt kokio kiaušinio ar ko? Labai jau biedni šitie, ir manau trūks saldumo :nezinau:
SKANIAI ATRODO :super: