Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žali vegetariški makaronai
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Autorius apie receptą: Iš pradžių kiek abejojau, ar tiek "žolių" duos kokį skonį... bet sūris ir prieskoniai suteikė išskirtinį skonį. Rekomenduoju šį patiekalą kaip sočią ir sveiką Iš pradžių kiek abejojau, ar tiek "žolių" duos kokį skonį... bet sūris ir prieskoniai suteikė išskirtinį skonį. Rekomenduoju šį patiekalą kaip sočią ir sveiką vakarienę. O ir patiekalo spalva puikiai pakels nuotaiką. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų spagečių
250 gramų brokolių
200 gramų feta sūrio (smulkintas)
150 gramų špinatų
130 gramų žirnių
130 mililitrų baltojo sauso vyno
30 gramų parmezano sūrio (smulkintas)
2 skiltelės česnakų (smulkinti)
2 arbatiniai šaukšteliai mėtų (džiovintos)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Išvirti makaronus sūdytame vandenyje.
2.
Daržoves susmulkinti ir pakepinti. Tuomet brokolius supilti į puodą su makaronais ir pavirti, kol suminkštės. Tada nupilti didžiąją dalį vandens. Suberti žirnius, susmulkintą česnaką ir vyną. Gerai išmaišyti ir dar keletą minučių pavirti.
3.
Patiekti apibarsčius fetos ir parmezano sūriu bei džiovintomis mėtomis.

Žali vegetariški makaronai

Recepto autorius: Iš pradžių kiek abejojau, ar tiek "žolių" duos kokį skonį... bet sūris ir prieskoniai suteikė išskirtinį skonį. Rekomenduoju šį patiekalą kaip sočią ir sveiką ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išvirti makaronus sūdytame vandenyje.

  2. Daržoves susmulkinti ir pakepinti. Tuomet brokolius supilti į puodą su makaronais ir pavirti, kol suminkštės. Tada nupilti didžiąją dalį vandens. Suberti žirnius, susmulkintą česnaką ir vyną. Gerai išmaišyti ir dar keletą minučių pavirti.

  3. Patiekti apibarsčius fetos ir parmezano sūriu bei džiovintomis mėtomis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų