Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žaliasis rizotto
AUTORIUS:
Julija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
2 saujos špinatų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
50 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
200 gramų sparaginių pupelių
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirti nepilnai.
Alyvuogių aliejuje apkepinti susmulkintus svogūnus, sudėti ryžius, supilti vyną, patroškinti.
Špinatus išvirti kartu su mėta ir sumalti su blenderiu.
Pupeles išvirti (3 min.)
Sumaišyti ryžius su šparaginėmis pupelėmis, špinatais, žiupsneliu smulkintos mėtos ir sviestu, apibarstyti tarkuotu sūriu, sudėti prieskonius, išmaišyti.

Žaliasis rizotto

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ryžius išvirti nepilnai.
Alyvuogių aliejuje apkepinti susmulkintus svogūnus, sudėti ryžius, supilti vyną, patroškinti.
Špinatus išvirti kartu su mėta ir sumalti su blenderiu.
Pupeles išvirti (3 min.)
Sumaišyti ryžius su šparaginėmis pupelėmis, špinatais, žiupsneliu smulkintos mėtos ir sviestu, apibarstyti tarkuotu sūriu, sudėti prieskonius, išmaišyti.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų