Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žaliasis vištienos paštetas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai kopūstų (lapai)
500 gramų vištiena (faršas)
2 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
200 gramų grietinės
0.5 litro sultinio
400 gramų žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstų žiedynėlius sudėti į verdantį sultinį ir virti 8 min. Po to išgriebti, sutrinti maišikliu ir sumaišyti su malta mėsa. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinų sultis, sudėti grietinę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir gerai išminkyti. Riebalais pateptą pašteto formą iškloti verdančiu vandeniu nuplikytais kopūstų lapais, sudėti faršą ir uždengti likusiais lapais. Indą su paštetu įstatyti į didesnę skardą su vandeniu ir 180 laipsnių karštumo kepti orkaitėje.

Žaliasis vištienos paštetas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kopūstų žiedynėlius sudėti į verdantį sultinį ir virti 8 min. Po to išgriebti, sutrinti maišikliu ir sumaišyti su malta mėsa. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinų sultis, sudėti grietinę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir gerai išminkyti. Riebalais pateptą pašteto formą iškloti verdančiu vandeniu nuplikytais kopūstų lapais, sudėti faršą ir uždengti likusiais lapais. Indą su paštetu įstatyti į didesnę skardą su vandeniu ir 180 laipsnių karštumo kepti orkaitėje.

Komentarai


Daugiau receptų