Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Zefyrai šokolade
AUTORIUS:
Santa Maria
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų (žievelė)
200 gramų pieniško šokolado ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos))
150 gramų riešutų (arba barstiniai keksui)
300 gramų zefyrų (maži)
2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
sumaišykite.

Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.

Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
barstinius ar riešutus.

Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Zefyrai šokolade

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
sumaišykite.

Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.

Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus
barstinius ar riešutus.

Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai


Daugiau receptų