Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žele pyragas
AUTORIUS:
Rasa
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas citrinų (sultys)
3 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės kvietinių miltų
700 mililitrų jogurto (liesas)
1 arbatinis šaukštelis sodos
150 gramų varškės
2 valgomieji šaukštai grietinės
30 gramų želatinos
3 vienetai želės (pakeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitą išsikepti daugelis moka, tad labai smulkiai neaiškinsiu.
Grietinę sumaišome su soda, įpilame citrinos sulčių. Išplakame kiaušinius su cukrumi ir sumaišome su grietine.
Suberiame miltus ir išmaišome. Jei tešla gaunasi per skysta ar per kieta, galima greitai pareguliuoti. Skystinti tešlą galima įpilant šiek tiek pieno, o kietinti - beriant daugiau miltų.
Suformuojame lakštą ir kepame orkaitėje apie 20 min.

Įvairių spalvų želes paruošiame pagal instrukcijas. Jos būna ant pakelio surašytos.
Paruoštą želę supilame į indelius ir paliekame šaldytuve, kad sustengtų. Po to supjaustome kubeliais.

Jogurtą (be priedų) išplakame su ištirpinta želatina, cukrumi ir varške. Labai gerai išsiplaka su mikseriu.
Į jogurto masę įmaišykite sustengusius žele gabaliukus, pasilikite želės viršui papuošti ir užpilkite ant biskvitinio lakšto.
Šaldykite šaldytuve apie 4 val.

Žele pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Biskvitą išsikepti daugelis moka, tad labai smulkiai neaiškinsiu.
Grietinę sumaišome su soda, įpilame citrinos sulčių. Išplakame kiaušinius su cukrumi ir sumaišome su grietine.
Suberiame miltus ir išmaišome. Jei tešla gaunasi per skysta ar per kieta, galima greitai pareguliuoti. Skystinti tešlą galima įpilant šiek tiek pieno, o kietinti - beriant daugiau miltų.
Suformuojame lakštą ir kepame orkaitėje apie 20 min.

Įvairių spalvų želes paruošiame pagal instrukcijas. Jos būna ant pakelio surašytos.
Paruoštą želę supilame į indelius ir paliekame šaldytuve, kad sustengtų. Po to supjaustome kubeliais.

Jogurtą (be priedų) išplakame su ištirpinta želatina, cukrumi ir varške. Labai gerai išsiplaka su mikseriu.
Į jogurto masę įmaišykite sustengusius žele gabaliukus, pasilikite želės viršui papuošti ir užpilkite ant biskvitinio lakšto.
Šaldykite šaldytuve apie 4 val.

Receptą atsiuntė Rasa

Komentarai


Daugiau receptų