Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Želės tortas „Gaiva“
AUTORIUS:
Vaida
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų
2 valgomieji šaukštai cukraus
500 gramų grietinės (30% riebumo)
2 valgomieji šaukštai želatinos
4 vienetai želės (pakelis)
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į grietinę (pvz., „Dvaro“) supilti cukrų, vanilę ir citrinos sultis.
Viską išplakti su mikseriu.
Išbrinkintą želatiną (pusėje stiklinės vandens) ištirpdinti garų vonelėje ir supilti į grietinę.
Sustingusią želę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir suberti į grietinę.
Viską atsargiai išmaišyti su šaukštu.
Visą turinį pilti į formą ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Po 3-4 val. jau galima valgyti.
Labai greita ir skanu!

Želės tortas „Gaiva“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į grietinę (pvz., „Dvaro“) supilti cukrų, vanilę ir citrinos sultis.
Viską išplakti su mikseriu.
Išbrinkintą želatiną (pusėje stiklinės vandens) ištirpdinti garų vonelėje ir supilti į grietinę.
Sustingusią želę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir suberti į grietinę.
Viską atsargiai išmaišyti su šaukštu.
Visą turinį pilti į formą ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Po 3-4 val. jau galima valgyti.
Labai greita ir skanu!

Receptą atsiuntė Vaida

Komentarai (72)


  • Asta 2019-09-27 22:09

    O kieke riekia citrinos sulciu


  • .... 2019-08-05 17:02

    dar skaniau ne grietinė, o jogurtas!


  • Nežinoma 2019-01-30 21:38

    Kiek vnt citrinu arba kokio rekia kiekio citrinos sulciu?


  • Virginija 2018-10-30 06:55

    Taip darau is kefyro


  • Gabrielė 2018-10-20 20:38

    Labai skanu


  • Gabrielė 2018-10-20 20:38

    Labai skanu


  • [email protected] 2018-09-01 11:13

    Receptas


  • [email protected] 2018-05-12 11:26

    Tau


  • Loreta 2018-03-31 17:52

    Citrinu pagal skoni.


  • Regina 2018-03-31 15:49

    Aciu


Daugiau receptų