Į grietinę (pvz., „Dvaro“) supilti cukrų, vanilę ir citrinos sultis.
Viską išplakti su mikseriu.
Išbrinkintą želatiną (pusėje stiklinės vandens) ištirpdinti garų vonelėje ir supilti į grietinę.
Sustingusią želę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir suberti į grietinę.
Viską atsargiai išmaišyti su šaukštu.
Visą turinį pilti į formą ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Po 3-4 val. jau galima valgyti.
Labai greita ir skanu!

Želės tortas „Gaiva“
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinų |
2 valgomieji šaukštai | cukraus |
500 gramų | grietinės (30% riebumo) |
2 valgomieji šaukštai | želatinos |
4 vienetai | želės (pakelis) |
1 vienetas | vanilinio cukraus (pakelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želės tortas „Gaiva“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 30% riebumo, 500 gramų
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Želė, pakelis, 4 vienetai
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į grietinę (pvz., „Dvaro“) supilti cukrų, vanilę ir citrinos sultis.
Viską išplakti su mikseriu.
Išbrinkintą želatiną (pusėje stiklinės vandens) ištirpdinti garų vonelėje ir supilti į grietinę.
Sustingusią želę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir suberti į grietinę.
Viską atsargiai išmaišyti su šaukštu.
Visą turinį pilti į formą ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Po 3-4 val. jau galima valgyti.
Labai greita ir skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (72)
O kieke riekia citrinos sulciu
dar skaniau ne grietinė, o jogurtas!
Kiek vnt citrinu arba kokio rekia kiekio citrinos sulciu?
Taip darau is kefyro
Labai skanu
Labai skanu
Receptas
Tau
Citrinu pagal skoni.
Aciu