Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žemaitiškai džiovinti ešeriukai
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai ešerių (švieži, (kiek pagauta!!!) )
šiek tiek prieskonių (žuviai)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šviežiai sugautus mažesnius ešeriukus,(didesnius paruošti kepimui),švariai išvalyti,įtrinti prieskoniais žuviai,druska(nepadauginti).Sudėti į indą ir palikti 1 ar 2 paras.
2.
Praėjus nurodytam laikui,išimti iš indo ir dėti ant popierio,kad nusausėtų.Na o po to džiovinti kaip kas turi galimybes - ant krosnies,net yra tekę ir ant radiatoriaus.Skanu prie alaus:))))

Žemaitiškai džiovinti ešeriukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šviežiai sugautus mažesnius ešeriukus,(didesnius paruošti kepimui),švariai išvalyti,įtrinti prieskoniais žuviai,druska(nepadauginti).Sudėti į indą ir palikti 1 ar 2 paras.

  2. Praėjus nurodytam laikui,išimti iš indo ir dėti ant popierio,kad nusausėtų.Na o po to džiovinti kaip kas turi galimybes - ant krosnies,net yra tekę ir ant radiatoriaus.Skanu prie alaus:))))

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų