Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žiediniai kopūstai tešloje
AUTORIUS:
Tamara
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
šiek tiek acto
0.8 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
800 gramų žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
Baigiama kepti ant mažos ugnies.
Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
Skanaus.

Žiediniai kopūstai tešloje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje.
Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą bei pasaldintą vandenį ir apverdami.
Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais.
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla.
Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą, dedamos į gerai įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepamos.
Baigiama kepti ant mažos ugnies.
Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis bei bruknių uogiene.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Tamara

Komentarai


Daugiau receptų