Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žiediniai kopūstai vyno tešloje
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek muskato
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
125 mililitrai baltojo vyno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 kilogramas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinį kopūstą pasmulkinti gabalais.
Pavirti 5 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtus kopūstus sudėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol nuvarvės vanduo.
Išsukti tešlą iš 3 trynių, 125 ml vandens, vyno, druskos, malto muskato. Palaukti 10 min, tada įmaišyti baltymus.
Įkaitinti aliejų gilioje keptuvėje, pavolioti kopūstus tešloje ir kepti. Iškeptus kopūstus palaikyti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Žiediniai kopūstai vyno tešloje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žiedinį kopūstą pasmulkinti gabalais.
Pavirti 5 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtus kopūstus sudėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol nuvarvės vanduo.
Išsukti tešlą iš 3 trynių, 125 ml vandens, vyno, druskos, malto muskato. Palaukti 10 min, tada įmaišyti baltymus.
Įkaitinti aliejų gilioje keptuvėje, pavolioti kopūstus tešloje ir kepti. Iškeptus kopūstus palaikyti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų