Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žiedinio kopūsto ir saliero sriuba
AUTORIUS:
fdiscover.blogspot.com
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
2 česnakų
1 vienetas salierų (šaknys)
1 sauja parmezano sūrio (tarkuotas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
0.5 stiklinės grietinės
4 stiklinės sultinio (vištienos)
1 vienetas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Zepterio ( arba Berghof) tipo puode pakaitiname aliejų, sudedame 1 cm dydžio kubeliais supjaustytą nuluptą saliero šaknį, 1 cm dydžio gabalėliais supjaustytą žiedinį kopūstą ir kepiname apie 3 minutes.
Sudedame trintą česnaką ir pakepiname dar apie 1 minutę.
Supilame sultinį, sudedame sūrį ir verdame 30 minučių.
Po 30 min. nukeliame puodą nuo ugnies ir sutriname viską trintuve.
Dedame puodą atgal ant ugnies, supilame grietinę, sudedame prieskonius ir pakaitiname viską dar apie 5 min.
Skanaus.

Žiedinio kopūsto ir saliero sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Zepterio ( arba Berghof) tipo puode pakaitiname aliejų, sudedame 1 cm dydžio kubeliais supjaustytą nuluptą saliero šaknį, 1 cm dydžio gabalėliais supjaustytą žiedinį kopūstą ir kepiname apie 3 minutes.
Sudedame trintą česnaką ir pakepiname dar apie 1 minutę.
Supilame sultinį, sudedame sūrį ir verdame 30 minučių.
Po 30 min. nukeliame puodą nuo ugnies ir sutriname viską trintuve.
Dedame puodą atgal ant ugnies, supilame grietinę, sudedame prieskonius ir pakaitiname viską dar apie 5 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė fdiscover.blogspot.com

Komentarai


Daugiau receptų