Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis (patiekiamas su šonine)
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto žiedinių kopūstų
4 vienetai morkų
1 vienetas salierų
1 vienetas sultinio (knorr buljonete, daržovių)
0.5 vieneto petražolių (šakelės)
1 skiltelė česnakų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek krapų
šiek tiek prieskonių (sriubai)
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
šiek tiek aliejaus
šiek tiek cukraus
šiek tiek druskos
100 gramų pistacijų (išlukštenti)
100 gramų kiaulienos (šoninė)
3 vienetai svogūnų (raudonieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstą, morkas, petražoles, svogūną ir salierą išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti skiltelę česnako, supilti daržovių sultinį ir prieskonius. Galima pagardinti šaukštu sviesto. Nukėlus puodą nuo viryklės daržoves išmaišyti elektriniu plaktuvu.
2.
Raudonuosius svogūnus susmulkinti. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje bei sudėti smulkintus svogūnus. Kepti, kol gražiai paskrus. Keptuvėje pakepinti pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir pakepinti keptuvėje, kol taps traški.
3.
Žiedinių kopūstų kremą dėti į vieno kąsnio indelius, tada dėti karamelizuotus svogūnus ir viską papuošti riešutais bei šonine.


Skanaus!

Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis (patiekiamas su šonine)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kopūstą, morkas, petražoles, svogūną ir salierą išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti skiltelę česnako, supilti daržovių sultinį ir prieskonius. Galima pagardinti šaukštu sviesto. Nukėlus puodą nuo viryklės daržoves išmaišyti elektriniu plaktuvu.

  2. Raudonuosius svogūnus susmulkinti. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje bei sudėti smulkintus svogūnus. Kepti, kol gražiai paskrus. Keptuvėje pakepinti pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir pakepinti keptuvėje, kol taps traški.

  3. Žiedinių kopūstų kremą dėti į vieno kąsnio indelius, tada dėti karamelizuotus svogūnus ir viską papuošti riešutais bei šonine.


    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...