Autorius apie receptą:
Greitai ir lengvai paruošiamas gardus, pigus patiekalas, kuris yra sveikesnė picos versija. Picos pado receptą galite naudoti įvairiai - kepant mažus kvadratėlius gausis
Greitai ir lengvai paruošiamas gardus, pigus patiekalas, kuris yra sveikesnė picos versija. Picos pado receptą galite naudoti įvairiai - kepant mažus kvadratėlius gausis duoniukai, taip pat galite kepti blynelius. Skanaus!
(...daugiau)(...mažiau)
Inesa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
žiedinių kopūstų
2 vienetai
kiaušinių
100 gramų
mocarelos sūrio
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Susmulkinkite žiedinį kopūstą maisto smulkintuvu arba sutarkuokite burokine tarka. Nuspauskite susidariusį skystį. Sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į žiedinio kopūsto masę. Į masę įmuškite kiaušinius, įberkite druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite.
2.
Iš gautos masės ant kepimo popieriaus formuokite picos padą ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 - 20 minučių, kol picos pado krašteliai taps gražiai apskrudę.
3.
Iškepus picos padui dėkite mėgstamus ingridientus. Aš dėjau virtą, smulkintą vištienos filė, pjaustytą svogūną, marinuotus agurkėlius, fermentinį sūrį, pievagrybius bei žalumynus, o viską užpyliau padažu (natūralus jogurtas + tarkuotas raugintas agurkas + 2 česnako galvutės + šiek tiek druskos ir džiovintų krapų). Pica paruošta.
Recepto autorius:
Greitai ir lengvai paruošiamas gardus, pigus patiekalas, kuris yra sveikesnė picos versija. Picos pado receptą galite naudoti įvairiai - kepant mažus kvadratėlius gausis
Recepto autorius:
Greitai ir lengvai paruošiamas gardus, pigus patiekalas, kuris yra sveikesnė picos versija. Picos pado receptą galite naudoti įvairiai - kepant mažus kvadratėlius gausis duoniukai, taip pat galite kepti blynelius. Skanaus!
(
...daugiau...mažiau
)
Inesa
Akcijos:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Susmulkinkite žiedinį kopūstą maisto smulkintuvu arba sutarkuokite burokine tarka. Nuspauskite susidariusį skystį. Sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į žiedinio kopūsto masę. Į masę įmuškite kiaušinius, įberkite druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite.
Iš gautos masės ant kepimo popieriaus formuokite picos padą ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 - 20 minučių, kol picos pado krašteliai taps gražiai apskrudę.
Iškepus picos padui dėkite mėgstamus ingridientus. Aš dėjau virtą, smulkintą vištienos filė, pjaustytą svogūną, marinuotus agurkėlius, fermentinį sūrį, pievagrybius bei žalumynus, o viską užpyliau padažu (natūralus jogurtas + tarkuotas raugintas agurkas + 2 česnako galvutės + šiek tiek druskos ir džiovintų krapų). Pica paruošta.
Komentarai