Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žiemiškai soti pica
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Greita ir nė kiek nenusileidžianti tikrai picai. Greita ir nė kiek nenusileidžianti tikrai picai. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų saliamio
50 gramų sūris
3 valgomieji šaukštai daržovių padažo (lečo)
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai majonezo
2 valgomieji šaukštai miltai
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius, majonezą ir miltus išplakti iki vientisos masės, suberti druską, pipirus ir išmaišyti. Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sumažinti ugnį ir supilti tešlą.
2.
Saliamį supjastyti griežinėliais. Dėti saliamį, lečo ir berti tarkuotą sūrį.
3.
Uždengti keptuvę dangčiu ir kepti apie 7 minutes, kol padas apskrus, o viršus iškeps. Skanaus!

Žiemiškai soti pica

Recepto autorius: Greita ir nė kiek nenusileidžianti tikrai picai. Agnė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Tešlai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius, majonezą ir miltus išplakti iki vientisos masės, suberti druską, pipirus ir išmaišyti. Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sumažinti ugnį ir supilti tešlą.

  2. Saliamį supjastyti griežinėliais. Dėti saliamį, lečo ir berti tarkuotą sūrį.

  3. Uždengti keptuvę dangčiu ir kepti apie 7 minutes, kol padas apskrus, o viršus iškeps. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų