Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
AUTORIUS:
ZIGMAS,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų zigmo atlantinių lašišų filė
2 vienetai morkų
5 skiltelės česnakų
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
3 valgomieji šaukštai dižono garstyčios
3 valgomieji šaukštai lengvo salotų majonezo
1 vienetas rozmarino
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.
2.
Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.
3.
Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
4.
Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!

ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.

  2. Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.

  3. Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.

  4. Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!

Receptą atsiuntė ZIGMAS

Komentarai


Daugiau receptų