Žirnius išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūnus pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti pjaustytą šoninę, pakepinti ir pabaigoje pagardinti pipirais.
Šoninę bei svogūnus sumaišyti su išvirtais žirniais ir patiekti.
Labai skanu prie alaus.
Skanaus!

Žirniai su spirgučiais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
2 vienetai | svogūnų |
450 gramų | žirnių |
300 gramų | kiaulės šoninės (rūkyta) |
šiek tiek | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirniai su spirgučiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Žirniai, 450 gramų
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 300 gramų
- Sviestas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Žirnius išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūnus pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti pjaustytą šoninę, pakepinti ir pabaigoje pagardinti pipirais.
Šoninę bei svogūnus sumaišyti su išvirtais žirniais ir patiekti.
Labai skanu prie alaus.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (4)
nu jau tikrai , kad taip nebuna , paverdi,pakepi, sumaisai ir valgai
Viskas cia lux
bile kaip surasyta, tipo nereikia nei numirkint zirniu??? paverdi uzpili pamaisai ir ryji.... ne velnio.
geras :-D geras