Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žirnienė
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų žirnių (skaldyti)
1.5 kilogramo vištiena (filė)
1 žiupsnelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žirnius užpilti šaltu vandeniu ir palikti per naktį išbrinkti.
2.
Užvirinti 2 l vandens ir suberti išbrinkusius žirnius.
3.
Virti apie 30 min., o tada sudėti supjaustytos vištienos filė gabaliukus, prieskonius ir virti dar apie 20 min.

Skanaus.

Žirnienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žirnius užpilti šaltu vandeniu ir palikti per naktį išbrinkti.

  2. Užvirinti 2 l vandens ir suberti išbrinkusius žirnius.

  3. Virti apie 30 min., o tada sudėti supjaustytos vištienos filė gabaliukus, prieskonius ir virti dar apie 20 min.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų