Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žirnių užtepėlė
AUTORIUS:
Simona
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
250 gramų žirnių (konservuoti arba švieži)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 stiklinės parmezano sūrio (sutarkuotas)
šiek tiek druskos
8 vienetai duonos (riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Žirnius, česnaką, parmezaną, druską, pipirus ir aliejų pilame į dubenį. Viską sutriname iki vientisos masės (tam reikalui pasitarnauja trintuvai). Šios masės tepame ant duonos ar batono ir papuošiame pomidoro pusele.

Žirnių užtepėlė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žirnius, česnaką, parmezaną, druską, pipirus ir aliejų pilame į dubenį. Viską sutriname iki vientisos masės (tam reikalui pasitarnauja trintuvai). Šios masės tepame ant duonos ar batono ir papuošiame pomidoro pusele.

Receptą atsiuntė Simona

Komentarai


Daugiau receptų