Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvienė
AUTORIUS:
Marta
INGREDIENTAI:
300 gramų bulvių
1 sauja krapų
2 vienetai laurų lapų (lapai)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 litrai vandens
šiek tiek druskos
20 gramų sviesto
1 kilogramas žuvies
šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, morka, krapų, kvepiančių pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie 1 val.

Išvirusi žuvis išgriebiama, sultinys perkošiamas, sudedamos supjaustytos bulvės, pasūdoma.

Baigiant virti sudedami nuo kaulų atskirti žuvies gabalėliai.

Žuvienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, morka, krapų, kvepiančių pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie 1 val.

Išvirusi žuvis išgriebiama, sultinys perkošiamas, sudedamos supjaustytos bulvės, pasūdoma.

Baigiant virti sudedami nuo kaulų atskirti žuvies gabalėliai.

Receptą atsiuntė Marta

Komentarai


Daugiau receptų