Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvies asorti
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų žuvies (filė (virtas erškėtas, ešerys ar kt.))
šiek tiek citrinų
200 gramų lašišų (sūdyta)
4 vienetai salotų
50 gramų ikrų
10 vienetų alyvuogių
šiek tiek petražolių (ar krapų šakelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Lėkštę iškloti salotų lapais ir į ją sudėti gražiai supjaustytą virtą ešerį, erškėtą arba bet kokią rūkytą žuvį, o ant jos uždėti raudonųjų ikrų. Kitoje lėkštės pusėje sudėti susuktus lašišos griežinėlius. Viską papuošti citrinos griežinėliais, alyvuogėmis, krapų ar petražolės šakelėmis.

Puiki idėja kai reikia greitai ir gražiai papuošti šventinį stalą. Be abejonės, skonis pradžiugins kiekvieną.


Skanaus!

Žuvies asorti

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lėkštę iškloti salotų lapais ir į ją sudėti gražiai supjaustytą virtą ešerį, erškėtą arba bet kokią rūkytą žuvį, o ant jos uždėti raudonųjų ikrų. Kitoje lėkštės pusėje sudėti susuktus lašišos griežinėlius. Viską papuošti citrinos griežinėliais, alyvuogėmis, krapų ar petražolės šakelėmis.

Puiki idėja kai reikia greitai ir gražiai papuošti šventinį stalą. Be abejonės, skonis pradžiugins kiekvieną.


Skanaus!

Receptą atsiuntė Tomas

Komentarai


Daugiau receptų