Susmulkinti svogūnus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, miltus, majonezą. Viską išmaišyti, apvolioti žuvies filė gabalėlius ir kepti alyvuogių aliejuje.
Padažas:
Tinka majonezas su pomidorų padažu ir trupučiu česnako.
Viską išmaišyti ir SKANAUS.

Žuvies kepsniai
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnų |
2 vienetai | kiaušinių |
šiek tiek | kvietinių miltų (iš akies) |
5 valgomieji šaukštai | majonezo |
šiek tiek | prieskonių (žuvies, arbadruskos) |
1 kilogramas | žuvies (filė be odelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies kepsniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, iš akies
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, žuvies, arbadruskos
- Žuvis, filė be odelės, 1 kilogramas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Susmulkinti svogūnus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, miltus, majonezą. Viską išmaišyti, apvolioti žuvies filė gabalėlius ir kepti alyvuogių aliejuje.
Padažas:
Tinka majonezas su pomidorų padažu ir trupučiu česnako.
Viską išmaišyti ir SKANAUS.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
idek nuotrauka varna :super:
Labai patiko, nereikia specialiu kulinariniu igudziu;) aciu uz recepta;)