Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska.
Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti.
Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje.
Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.

Žuvies kotletukai ukrainietiškai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių |
2 vienetai | kiaušinių |
150 gramų | saulėgrąžų aliejaus |
300 gramų | batono |
100 gramų | džiūvesėlių |
šiek tiek | druskos |
150 gramų | sviesto |
1 kilogramas | žuvies (filė) |
100 gramų | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies kotletukai ukrainietiškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 150 gramų
- Batonas, 300 gramų
- Džiūvėsėliai, 100 gramų
- Druska
- Sviestas, 150 gramų
- Žuvis, filė, 1 kilogramas
- Žalumynai, 100 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska.
Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti.
Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje.
Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai