Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvies maltiniai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 vienetai česnakų (skiltelės)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
1 stiklinė taukų (riebalų)
2 vienetai kiaušinių
200 gramų batono
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai sviesto
1 kilogramas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu. Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska. Iš jos padaromi nedideli pailgi kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais ir iškepami riebaluose. Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.

Žuvies maltiniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu. Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska. Iš jos padaromi nedideli pailgi kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais ir iškepami riebaluose. Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2012-12-08 09:18

    :super: :-p ;-) :-( :-D :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


  • Joao 2012-03-10 11:00

    Your website has to be the electrnoic Swiss army knife for this topic.


Daugiau receptų