
Žuvies maltiniai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | česnakų (skiltelės) |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
2 vienetai | svogūnų |
1 stiklinė | taukų (riebalų) |
2 vienetai | kiaušinių |
200 gramų | batono |
šiek tiek | džiūvesėlių |
šiek tiek | druskos |
4 valgomieji šaukštai | sviesto |
1 kilogramas | žuvies |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu. Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska. Iš jos padaromi nedideli pailgi kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais ir iškepami riebaluose. Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
Žuvies maltiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelės, 4 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Taukai (kiaulių), 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Batonas, 200 gramų
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Žuvis, 1 kilogramas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu. Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska. Iš jos padaromi nedideli pailgi kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais ir iškepami riebaluose. Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
:super: :-p ;-) :-( :-D :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Your website has to be the electrnoic Swiss army knife for this topic.