Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvies pudingas
AUTORIUS:
Kristina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
100 gramų morkų
50 gramų špinatų
3 vienetai kiaušinių
150 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
600 gramų žuvies (filė)
50 gramų žiedinių kopūstų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus su SANTA MARIA petražolėmis. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.

Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Formą padengti folija ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15-20 minučių.

Žuvies pudingas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus su SANTA MARIA petražolėmis. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.

Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Formą padengti folija ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15-20 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų