Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvies tortas su šaltai rūkyta lašišos file
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
3 vienetai tešlos ((Napaleono lakštai))
400 gramų lašišų ( šaltai rūkyta file)
200 gramų grietinės
200 gramų majonezo
4 skiltelės česnakų
šiek tiek druskos
100 gramų žalumynų ((įvairūs))
100 gramų džiūvesėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaišome.
2.
Žalumynus smulkiai supjaustome.
3.
Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
4.
Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
5.
Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
6.
Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).


Skanaus.

Žuvies tortas su šaltai rūkyta lašišos file

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaišome.

  2. Žalumynus smulkiai supjaustome.

  3. Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.

  4. Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.

  5. Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.

  6. Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai (1)


  • niam 2014-12-29 12:55

    Butinai pasigaminsiu naujametiniam stalui, aciu uz recepta


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...