Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvis alaus tešloje
AUTORIUS:
Milda
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek paprikų (milteliai)
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
šiek tiek džiūvesėlių
1 stiklinė alaus
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
500 gramų žuvies (file)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Žuvies file supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, pabarstyti druskos ir paprikos milteliais ir palikti marinuotis bent pusvalandžiui.

Į dubenį įmušti kiaušinį, supilti alų, po truputį suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą turi būti skystos (tirštos) konsistencijos.

Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite tešloje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol kepsneliai gražiai apskrus.

Žuvis alaus tešloje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvies file supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, pabarstyti druskos ir paprikos milteliais ir palikti marinuotis bent pusvalandžiui.

Į dubenį įmušti kiaušinį, supilti alų, po truputį suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą turi būti skystos (tirštos) konsistencijos.

Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite tešloje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol kepsneliai gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai


Daugiau receptų