Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvis „Jūros dvelksmas“
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
800 gramų jūros lydekų ((filė))
2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (žuviai)
2 valgomieji šaukštai grietinės
50 gramų sviesto
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atšildytus žuvies gabaliukus nusausinti ir 20 – 30 min. marinuoti su mėgstamais žuvies prieskoniais.
2.
Skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti žuvies gabaliukus.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. ir kepti apie 20 min.
4.
Troškintuve ištirpinti sviestą ir sudėti iškeptą žuvį, dėti grietinę ir troškinti apie 10 min.
5.
Prieš patiekiant pabarstyti susmulkintais svogūno laiškais.

Skanaus.

Žuvis „Jūros dvelksmas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Atšildytus žuvies gabaliukus nusausinti ir 20 – 30 min. marinuoti su mėgstamais žuvies prieskoniais.

  2. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti žuvies gabaliukus.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. ir kepti apie 20 min.

  4. Troškintuve ištirpinti sviestą ir sudėti iškeptą žuvį, dėti grietinę ir troškinti apie 10 min.

  5. Prieš patiekiant pabarstyti susmulkintais svogūno laiškais.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų